Contactgegevens Nederland

Erdo BV, divisie Dak

Met een hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel en 3 regionale vestigingen zijn wij gespecialiseerd in onder andere bitumen, kunststof en rubber dakbedekkingen, begroeningssystemen en waterbuffering voor daken, dakbeveiligingssystemen en parkeerdaksystemen, zowel voor nieuwbouw als renovatie.


Erdo BV, divisie Staal

Heeft een hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel en 2 regionale vestigingen. Wij zijn een montagebedrijf welke bekend is met alle type metalen daken en gevels, in het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in speciale/bijzondere metalen dak- en gevelbekledingen.


Hoofdkantoor:

Kompasstraat 6
Postbus 123
2900 AC Capelle a/d IJssel
telefoon 010 - 451 05 55
fax 010 - 450 27 54


Overige vestigingen:

Purmerend : 0299-666319
Hengelo : 074 - 2913587

 

.....

 

 

 


ERDO.NL

Wie ruim 80 jaar daken en gevels maakt, onder-houdt en beheert, mag zeggen dat zij enige erva-ring heeft. Erdo begon in 1928 in Rotterdam, als bedrijf dat zich toelegde op het aanbrengen van dakbedekking en dakiso-latie. In de jaren daarna kwamen er veel meer specialismen bij.
Hierdoor ging Erdo al snel verder dan alleen onder-dak bieden aan duizen-den mensen in huizen, fabrieken, utiliteit en recreatieruimten.
In een ideaal samengaan van ambachtelijke kennis met inzicht van nieuwe technieken is Erdo mee-gegroeid in alle ontwikkel-ingen die er op dak- en gevelgebied zijn geweest. Vaak vervulde zij daarbij een voortrek-rol. En nu bouwen Erdo en de doch-terondernemingen uit de Erdo totale constructies voor daken, ge-vels, bliksembeveiligings-installaties.
Kenmerk is dat alle on-derdelen altijd perfect op elkaar zijn afgestemd.

Actief in Europa

Erdo verzorgt honderden projecten in Nederland en Duitsland. Niet alleen is Erdo actief in de sectoren onderhoud en renovatie,
maar ook in de nieuw-bouw. Erdo vormt samen met de dochters Erdo Dak, Erdo Staal, Holl Flachdachbau en Lösch Blitzschutzbau de Erdo Groep. Een innovatief con-cern dat werk biedt aan ruim 500 medewerkers die ieder voor zich spe-cialist zijn in hun eigen vakgebied.