Na-isoleren

Vanwege aanscherpende isolatie-eisen en subsidieregelingen kan onder het ERDO Klimaatdak nog een extra dakisolatie worden toegepast. Onder het Klimaatdak wordt op de bestaande bedekking een losliggende isolatie in de vorm van een glaswoldeken toegepast. Ook de loopgoten worden bij het na-isoleren voorzien van een drukvaste brandveilige isolatie net onder de beloopbare bij voorkeur stroeve EPDM dakbedekking. Indien noodzakelijk worden ook de dakranden meegenomen.

Onze gekwalificeerde inspecteurs maken als eerste een insnijding in het bestaande pakket om het bestaande dakbedekkingssysteem te analyseren en combineren daarna deskundig bouwfysisch inzicht met grondige kennis van de isolatieproducten en systemen en adviseren u graag in het na-isoleren van het ERDO Klimaatdak.

Samengevat:

-
analyse van problemen
-
effectieve adviezen
-
levering van beproefde producten en systemen
-
kosteloze vrijblijvende prijsopgave
-
subsidieregelingen bekijken
-
advies en onderhoud van reeds geïsoleerde constructies
-
alleen de beste producten en materialen in de juiste situatie.

 

 

 


ERDO.NL

Wie ruim 80 jaar daken en gevels maakt, onder-houdt en beheert, mag zeggen dat zij enige erva-ring heeft. Erdo begon in 1928 in Rotterdam, als bedrijf dat zich toelegde op het aanbrengen van dakbedekking en dakiso-latie. In de jaren daarna kwamen er veel meer specialismen bij.
Hierdoor ging Erdo al snel verder dan alleen onder-dak bieden aan duizen-den mensen in huizen, fabrieken, utiliteit en recreatieruimten.
In een ideaal samengaan van ambachtelijke kennis met inzicht van nieuwe technieken is Erdo mee-gegroeid in alle ontwikkel-ingen die er op dak- en gevelgebied zijn geweest. Vaak vervulde zij daarbij een voortrek-rol. En nu bouwen Erdo en de doch-terondernemingen uit de Erdo totale constructies voor daken, ge-vels, bliksembeveiligings-installaties.
Kenmerk is dat alle on-derdelen altijd perfect op elkaar zijn afgestemd.

Actief in Europa

Erdo verzorgt honderden projecten in Nederland en Duitsland. Niet alleen is Erdo actief in de sectoren onderhoud en renovatie,
maar ook in de nieuw-bouw. Erdo vormt samen met de dochters Erdo Dak, Erdo Staal, Holl Flachdachbau en Lösch Blitzschutzbau de Erdo Groep. Een innovatief con-cern dat werk biedt aan ruim 500 medewerkers die ieder voor zich spe-cialist zijn in hun eigen vakgebied.