BELANGRIJKE Ontwikkelingen

Indien er interessante ontwikkelingen zijn met betrekking tot het ERDO klimaatdak dan zal u daar over geinformeerd worden per email.

U kunt zich bij ons hiervoor registreren.

Ontwikkeling:
 
 
februari 2011
Het KLIMAATDAK wordt groots gepresenteerd op de internationale bouwbeurs in de jaarbeurs Utrecht.
 
oktober 2010

Met trots kunnen we melden dat we 2e zijn geworden voor de DUBO-award. Mind Building van Plegt Vos was ons nipt te snel af.
Het Klimaatdak wordt omschreven als:
Een slimme manier om uw huidige dak te renoveren en gelijktijdig energie op te wekken”.

.
 
september 2010
Het KLIMAATDAK is genomineerd voor de DUBO-AWARD 2010.
 
maart 2009
In het crisisakkoord is er besloten een gelijkwaardig subsidieregeling te treven als in Duitsland. Dit houdt in dat voor elke opgewekte kWh je er een dubbele prijs voor terugkrijgt. Hierdoor wordt de terugverdientijd nog korter.

 

 

 

 


ERDO.NL

Wie ruim 80 jaar daken en gevels maakt, onder-houdt en beheert, mag zeggen dat zij enige erva-ring heeft. Erdo begon in 1928 in Rotterdam, als bedrijf dat zich toelegde op het aanbrengen van dakbedekking en dakiso-latie. In de jaren daarna kwamen er veel meer specialismen bij.
Hierdoor ging Erdo al snel verder dan alleen onder-dak bieden aan duizen-den mensen in huizen, fabrieken, utiliteit en recreatieruimten.
In een ideaal samengaan van ambachtelijke kennis met inzicht van nieuwe technieken is Erdo mee-gegroeid in alle ontwikkel-ingen die er op dak- en gevelgebied zijn geweest. Vaak vervulde zij daarbij een voortrek-rol. En nu bouwen Erdo en de doch-terondernemingen uit de Erdo totale constructies voor daken, ge-vels, bliksembeveiligings-installaties.
Kenmerk is dat alle on-derdelen altijd perfect op elkaar zijn afgestemd.

Actief in Europa

Erdo verzorgt honderden projecten in Nederland en Duitsland. Niet alleen is Erdo actief in de sectoren onderhoud en renovatie,
maar ook in de nieuw-bouw. Erdo vormt samen met de dochters Erdo Dak, Erdo Staal, Holl Flachdachbau en Lösch Blitzschutzbau de Erdo Groep. Een innovatief con-cern dat werk biedt aan ruim 500 medewerkers die ieder voor zich spe-cialist zijn in hun eigen vakgebied.